Routebeschrijving

SATELLIETNAVIGATIE
Onze GPS-locatie is 45.07211 NB en 1.23431 OL. We raden u echter aan uw GPS niet te gebruiken op het laatste deel van uw reis, omdat de weggetjes hier in de omgeving veel te smal zijn. Serieus! Gebruik uw GPS tot u Montignac hebt bereikt. Wanneer u op de D704 richting Sarlat bent, zet hem dan af.
________________________________________

KOMT U VAN HET NOORDEN OF VAN HET ZUIDEN OVER DE A20 ?
Er zijn kortere routes dan onderstaande route, maar tegen het einde van een lange reisdag kan ik u verzekeren dat dit de gemakkelijkste route is, die nog niet is aangegeven op GPS-systemen of kaarten!

Verlaat de A20 bij Brive en neem de nieuwe A89 richting Perigueux-Bordeaux en volg deze weg tot de afslag Terrasson. Verlaat de snelweg en volg de borden Terrasson. Volg de oude RN 89 (die tegenwoordig D6089 heet) door het centrum van Terrasson en vervolgens nog 6 km tot u in het plaatsje Le Lardin Saint Lazare bij de stoplichten komt. Hier gaat u LINKSAF richting Montignac over de D704.
(Let extra op uw snelheid op deze weg, omdat het een radar 'hotspot' is).

**Volg deze weg tot u ten noorden van Montignac bij een grote rotonde komt. Neem de 3e afslag (sla dus linksaf) en volg de weg tot u in Montignac arriveert.
Na 1,5 km komt u bij stoplichten. Houd de linkse baan aan en rijd over de brug van de rivier de Vézère tot aan een stel stoplichten die altijd knipperen. Verleen voorrang en ga LINKSAF. Verlaat Montignac over de D704 richting Sarlat.
Volg de D704 gedurende ongeveer 5 km. U stijgt langzaam tot u aan het einde van een inhaalstrook komt bij een kruising met een uitvoegstrook. Ga hier LINKSAF richting St. Amand de Coly (de C1).
Volg nu de aanwijzingen onder de streep hieronder.

KOMT U VANUIT HET WESTEN OVER DE A89 ?
Volg de snelweg A89 tot afrit 17.  Ga in de rechterbaan rijden bij de tolpoorten (slecht aangegeven). Dit is de enige poort waar u met cash geld kunt betalen.
Hier verlaat u de snelweg en vervolgt u uw weg over de D6089 (oude RN 89) gedurende 6 km in oostelijke richting tot het dorp Le Lardin St. Lazare, waar u bij de stoplichten RECHTSAF slaat richting Montignac over de D704.
Vanaf hier volgt u de aanwijzingen vanaf: **Volg deze weg... (hierboven).

KOMT U UIT DE RICHTING SARLAT LE CANEDA ?
Verlaat Sarlat over de D704 richting Montignac en Brive. Na ongeveer 8 km is er een afslag naar rechts (D60), maar blijf rechtdoor gaan over de D704 richting Montignac.
Na nog eens 10 km heuvelafwaarts komt u bij een uitvoegstrook in het midden van de weg. Daar slaat u RECHTSAF richting St. Amand de Coly.
Volg nu de aanwijzingen onder de streep hieronder.

KOMT U UIT DE RICHTING SOUILLAC ?
Verlaat Souillac richting het noord-westen op de D15/D62 richting Borrèze & Salignac-Eyvignes.
Na ongeveer 16 km komt u bij een kruising met de D60. Sla hier LINKSAF richting Sarlat.
Vervolgens komt u na ongeveer 10 km bij een kruising met de D704. Hier gaat u RECHTSAF richting Montignac.
En na nog eens 10 km heuvelafwaarts komt u bij een uitvoegstrook in het midden van de weg. Daar slaat u rechtsaf richting St. Amand de Coly.
Volg nu de aanwijzingen onder de streep direct hieronder.

________________________________________

VANAF DE AFSLAG NAAR ST. AMAND DE COLY
LET GOED OP EN RIJD RUSTIG
Precies 1,6 km nadat u de D704 hebt verlaten, komt u bij een ‘X’-kruising. Ga daar LINKSAF richting Malardel & Drouille.

Zeer snel komt u bij een ‘Y’-splitsing. Volg de weg naar RECHTS, deze keer richting Manardel (jawel, de Fransen hebben het fout gespeld) & La Genebre.
Blijf op dit weggetje, en negeer verschillende kleine weggetjes aan uw linker- en rechterzijde.

Na ongeveer 1,5 km komt u bij een kruising, waar een weg van rechts samenkomt en bijna meteen daarna een weg maar links afbuigt.
OP DEZE KRUISING neemt u de rechterweg richting Le Treuil (eigenlijk gaat u gewoon rechtdoor). Deze weg gaat ook naar La Tournerie, maar het richtingbord staat andersom zodat u het niet vanuit deze richting kunt lezen. Meteen hierna passeert u een paar vuilcontainers en glasbak aan uw linkerkant.
Na een paar honderd meter en vrijwel meteen na de boerderij Le Treuil komt u bij een ‘X’-kruising. Ga hier RECHTS, u bent nu in La Tournerie.
La Tournerie Ferme is het eerste huis aan de linkerkant. De camping à la ferme is daar tegenover en u kunt het zien vanaf de ‘X’-kruising.

TIPS
- Ook hier is radar apparatuur in de auto verboden.
- Ook hier mag je geen mobiele telefoon in de auto gebruiken.
- Stop ook echt bij een STOP-teken (tel even tot twee).
wp75b0aaa6_0f.jpg
NEDERLANDS
HOME